Zielig: Klachten ingediend tegen Baudet na verzuim melding inkomsten boekverkoop

Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet verdiende vorig jaar 85.000 euro met de verkoop van zijn boeken, maar gaf die inkomsten niet op bij de Tweede Kamer. NU.nl sprak met twee mensen die uit protest een klacht hebben ingediend bij het College van onderzoek integriteit.

Geplaatst  188 Keer bekeken bijgewerkt 2 maanden geleden

https://www.nu.nl/politiek/6167067/klachten-ingediend-tegen-baudet-na-verzuim-melding-inkomsten-boekverkoop.html#coral_talk_wrapper

Dit is kennelijk het meest belangrijke nieuws bij nu.nl. Ongelofelijk.

Altijd bijzonder om te zien dat een paar dagen/weken voor de eerste gemeenteraads verkiezingen (24 nov zijn nl de eerste verkiezingen bij gefuseerde gemeenten) zoiets als dit weer als voorpagina in het nieuws komt. Het is ronduit zielig van de media, alweer. Baudet heeft neveninkomsten, netjes opgegeven bij de belasting, netjes geregistreerd. Mischien niet helemaal netjes om het bij de 2e kamer vergeten op te geven, als dat al nodig is. Maar dit is weer zo'n typsiche framing campagne. We zien dit iedere keer weer bij de diverse verkiezingen. En weer zijn er mensen die hier in trappen. Ik ben wel trots op Baudet dat dit in het nieuws komt. Dat betekent dat zijn boek kennelijk goed verkoopt. 
Hopelijk volgende jaar een stijgende omzet met deze boekverkoop. 


Your reaction?

0
LOL
0
LOVED
2
PURE
0
AW
0
FUNNY
0
BAD!
0
EEW
0
OMG!
0
ANGRY
0 Comments