PCR test definitief onbetrouwbaar

Om meerdere redenen moeten we direct stoppen met de test

Geplaatst  659 Keer bekeken bijgewerkt 5 maanden geleden

Het blijkt dat de samples waarop de PCR test gebaseerd is, niet schoon zijn.
Om een PCR test te maken, moet je virus hebben om hem op te baseren. Zo’n sample kun je aanvragen bij bepaalde laboratoria. Nu blijkt dat die samples niet alleen stukjes van het coronavirus bevatten waardoor tot 50% van de testuitslagen niet gebaseerd zijn op een coronabesmetting!

Hoe zit dit? Als je je laat testen gaat een teststaafje in je neus. Deze wordt met een PCR test vermeerderd zodat, als je bijvoorbeeld maar een paar virusdeeltjes in je neus hebt, de hoeveelheid virusdeeltjes vermeerderd wordt en zo makkelijker kan worden aangetoond. De PCR test slaat aan bij virusdeeltjes van het SARS-Cov2 virus, oftewel coronavirus. Nu blijkt echter dat de PCR test ook aanslaat op andere deeltjes, die voor een deel niet zijn terug te herleiden. Je kunt dus een positieve uitslag krijgen op een stukje ruis.

Dan is er ook nog het probleem dat er teveel van die vermeerderingsrondes gedaan worden. Hoe vaker je het sample vermeerdert, hoe meer kans je hebt op een vervuilde uitslag, een fout-positief. Een positieve PCR uitslag kan grote gevolgen hebben. Je moet in quarantaine, net als je directe contacten. Kijk bijvoorbeeld naar het songfestival. De Nederlandse winnaar van twee jaar geleden, Duncan Laurence, mag niet optreden in de finale wegens een positieve test. En ja, hij heeft klaarblijkelijk ook lichte klachten, maar het is niet gezegd dat dat komt door corona, dat kan net zo goed een ander verkoudheidsvirus zijn. Ondertussen is er een streep gezet door een voor hem zo belangrijk optreden. En zo is er heel veel meer leed door de PCR test. We moeten dus zo snel mogelijk stoppen met de PCR test.
 

In een uitzending van blckbx.tv met Dr. Peter Borger wordt dit besproken. Deze aflevering vind je op Het Andere Nieuws, dé videoverzamelsite voor de nieuwe media. https://hetanderenieuws.nl/50-test-vals-positief-zegt-dr-sin-hang-lee-en-dr-peter-borger/

 

Deeljenieuws is onderdeel van VriendenPlek, het censuurvrije social media alternatief. Tot zo!


Your reaction?

0
LOL
1
LOVED
0
PURE
1
AW
0
FUNNY
1
BAD!
0
EEW
0
OMG!
0
ANGRY
1 Comments

Frank Polman
Frank Polman

Inderdaad. De PCR "werkt" alleen indien de juiste basis samples worden gebruikt. En dan nog is dit een grover indicatie, waarop je daarna nog sequencing moet toepassen om zeker te weten waar je mee te maken hebt. Nu kan de PCR het volgende bevatten: Rhino, Griep, Verkoudheid, Covid, of gewoon niks. M.a.w. De kans dat iemand corona heeft bij een positieve PCR test is ongeveer net zo groot op ja als op nee. Maar ja er zijn natuurllijk mensen die een zakcentje bijverdiene met de PCR en sneltesten. Het maakt ook niet uit of het werkt, zolang je maar kunt verkopen dat het werkt, werkt het ook.

REPLY