Nick Cannon, de ex van Mariah Carey, krijgt vier kinderen in zeven maanden

Nick Cannon doet mee aan de wedstrijd: wie krijgt de meeste kinderen in zo kort mogelijke tijd!

Geplaatst  135 Keer bekeken bijgewerkt 3 maanden geleden

Op 23 juni kreeg Nick met zijn huidige vriendin Alyssa Scott een zoon met de naam Zen. Het kind is misschien wel Zen, maar of Nick en Alyssa dat zijn is nog maar de vraag. Negen dagen eerder namelijk, op 14 juni 2021, werd Nick ook al vader, van twee jongetjes, Zion en Zillion. De moeder van deze tweeling is Nick's ex-vriendin Abby de la Rosa. En dan werd Nick afgelopen december ook nog vader van een dochter! Met zijn toenmalige partner Brittany Bell verwelkomde hij eind december dochter Powerful Queen. Het voormalige stel had al een zoon genaamd Golden Sagon, geboren in febuari 2017. Nick en Brittany waren dus al wat jaartjes samen. Toch speelde er dus al het één en ander toen Powerful Queen geboren werd. Want wie kan rekenen, heeft het al gezien: baby Zen die pas geboren is zal in het najaar verwekt zijn. Als dit kind voldragen was, was Nick's huidige vriendin Alyssa dus drie maanden zwanger toen Powerful Queen ter wereld kwam. 

Na wat zoekwerk ontdek je dat Nick en Brittany al min of meer uit elkaar waren toen zij zwanger raakte van hun dochter. Het rommelde dus al in de relatie. Nick was wat aan het ronddaten. Dat Alyssa niet de enige was, bevestigt de geboorte van de tweeling ruim een week eerder. Nu kan een tweeling natuurlijk te vroeg geboren worden, wat betekent dat Abby later zwanger is geraakt dan Alyssa. Uiteindelijk is de keuze dus op Alyssa gevallen, voor zo lang het duurt, kun je bij deze meneer wel stellen. 

Nick Cannon is zes jaar getrouwd geweest met Mariah Carey. Ze trouwden in 2008 na een relatie van zes weken. In 2012 verwelkomden ze hun kinderen, een tweeling, een jongen en een meisje, Moroccan en Monroe. 


Your reaction?

1
LOL
0
LOVED
0
PURE
0
AW
0
FUNNY
0
BAD!
0
EEW
0
OMG!
0
ANGRY
1 Comments

Frank Polman
Frank Polman

4 Corona babies

REPLY