Is vaccineren tegen covid-19 zinvol?

Er wordt steeds meer bekend over de vaccins, en dan vooral waartegen ze NIET werken

Geplaatst  556 Keer bekeken bijgewerkt 6 maanden geleden

Er wordt steeds meer bekend over de vaccins, en dan vooral waartegen ze NIET werken

Zo kun je nog steeds drager van het virus zijn na vaccinatie, en dus anderen besmetten. De veelgehoorde reden om je te laten vaccineren, namelijk 'om de ander te beschermen', gaat dus niet op. Deze reden wordt veelal gebruikt om bijvoorbeeld zorgpersoneel min of meer te dwingen zich te laten vaccineren en worden zij beschuldigd als er een uitbraak is. Dit klopt dus niet. Ook een gevaccineerde kan iemand anders nog gewoon besmetten.

Het is onnodig om mensen die geen groot risico lopen om ernstig ziek te worden van covid te vaccineren. Waarom zou je het risico lopen op onbekende lange termijn bijwerkingen als je nog gewoon anderen kunt besmetten? 

In een artikel van De Stentor, zie link onderaan, las ik nog iets interessants. De vaccinaties werken niet tegen alle varianten, tegen de Zuid-Afrikaanse variant bijvoorbeeld, is het vaccin van Astra Zeneca volledig zinloos. Zuid-Afrika is dus ook met dit vaccin gestopt. Als er straks dus meer varianten zijn waartegen de vaccinaties niet werken, is de vaccinatie niet alleen zinloos geweest, er is zelfs meer aan de hand. In het artikel wordt gezegd dat als je gevaccineerd bent, het niet zeker is of je daarna nog wel goed antistoffen kunt aanmaken tegen de nieuwe varianten. Daar kun je dan dus eventueel erg ziek van worden. Een nieuwe vaccinatie tegen deze nieuwe varianten is daardoor ook minder effectief. 

Het feit dat varianten die ongevoelig zijn voor de vaccinatie snel dominant worden, gebeurt vooral als er op grote schaal gevaccineerd wordt terwijl het virus rond gaat. Met de grootschalige, wereldwijde vaccinatiecampagne werken we dit dus nu zelf in de hand.

Voor de indirecte vaccinatieplicht en het vaccinatiepaspoort bestaat geen goede onderbouwing. Het lijkt er dus op dat de overheid dit gebruikt voor een andere agenda die zij volgen.

Ondertussen gaan er ook steeds meer verhalen de ronde van ouderen die kort na vaccinatie ziek worden en zelfs overlijden. Voor de zwakkeren lijkt deze vaccinatie lichamelijk dus zwaar en voor jongere en gezonde mensen is vaccinatie niet nodig. 

bron: https://www.destentor.nl/dossier-coronavirus/pleidooi-beter-niet-iedereen-vaccineren-het-coronavirus-verdwijnt-namelijk-toch-niet~ad9fbcb5/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web


Your reaction?

1
LOL
0
LOVED
0
PURE
0
AW
0
FUNNY
0
BAD!
0
EEW
0
OMG!
1
ANGRY
0 Comments