Gevaccineerde kan voor bijwerkingen bij anderen zorgen

Het klinkt bijna onwaarschijnlijk, maar het staat gewoon in het Pfizer rapport!

Geplaatst  1,295 Keer bekeken bijgewerkt 9 maanden geleden

De geluiden worden steeds harder, dat gevaccineerden de mensen in hun omgeving kunnen 'besmetten'. Dat klinkt raar, maar het is op zich geen ongewoon verschijnsel. Na een vaccinatie tegen mazelen is het bekend dat de gevaccineerde besmettelijk kan worden voor anderen en er dus een mazelenuitbraak kan plaatsvinden. Het mazelenvaccin bevat levend verzwakt virus, het is goed uitlegbaar dat dat kan zorgen voor besmettelijkheid.

Bij het coronavaccin van o.a. Pfizer is dat echter anders. Er zit geen volledig virus in dit vaccin, maar slechts een recept of bouwtekening van het spike eiwit dat zich op het virus bevindt. Dit spike eiwit wordt door de eigen cellen van de gevaccineerde geproduceerd. Toch kan het dus gebeuren dat de gevaccineerde zijn omgeving beïnvloedt. Zo zijn er vooral meldingen van vrouwen die veranderingen waarnamen in hun menstruatie. Vrouwen die na de overgang ineens weer gingen menstrueren en zelfs zwangere vrouwen die een miskraam kregen. En alhoewel dit geheel bijna onwaarschijnlijk klinkt, staat de waarschuwing gewoon in het rapport van Pfizer over dit vaccin, onder punt 8.3.5.3, onderaan bladzijde 69.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

De link naar het rapport vind je hier: https://vriendenplek.nl/upload/files/2021/05/TN351GB75Mn9DmMWJZMR_05_466a01bad25cf4fcfeff68a18105393a_file.pdf

De link naar een item op InfoWars hierover vind je hier: https://deeljevideos.nl/v/vDkWfD

 

Deeljenieuws is, samen met deeljevideos.nl en jefotosdelen.nl onderdeel van het censuurvrije VriendenPlek.nl
Ben je de censuur ook zat? Maak dan een account aan. Tot zo!

 


Your reaction?

0
LOL
1
LOVED
1
PURE
0
AW
0
FUNNY
0
BAD!
0
EEW
0
OMG!
0
ANGRY
0 Comments